ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑ

Επιστροφές προϊόντων εκτός eshop αγορών, γίνονται δεκτές εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης αγοράς. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία μαζί με την απόδειξη αγοράς στα γραφεία της εταιρείας FOODOMAS Μ.Ι.Κ.Ε., Κλεισθένους 15 – 105 52 Αθήνα.

Ο Πελάτης μπορεί, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής, να επιστρέψει τα προϊόντα στα γραφεία της εταιρείας FOODOMAS Μ.Ι.Κ.Ε. επιλέγοντας τον τρόπο αποστολής, εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα έκδοσης της απόδειξης αγοράς. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από το παραστατικό αγοράς.

Τρόφιμα, ποτά και προϊόντα άμεσης κατανάλωσης εξαιρούνται της πολιτικής επιστροφών.


ESHOP ΑΓΟΡΑ

Είναι δικαίωμα του Πελάτη που αγόρασε προϊόντα αποκλειστικά από το ESHOP της εταιρείας, να κάνει χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα προϊόντα επιστρέφονται στα γραφεία της εταιρείας FOODOMAS M.I.K.E. με έξοδα του Πελάτη στην αρχική τους συσκευασία μαζί με την απόδειξη αγοράς και συνοδεύονται απαραίτητα από τη Δήλωση Υπαναχώρησης την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε εδώ.
Τρόφιμα, ποτά και προϊόντα άμεσης κατανάλωσης εξαιρούνται του δικαιώματος υπαναχώρησης και μπορούν να επιστραφούν μόνο τη στιγμή της παράδοσής τους.

Σε περίπτωση που θέλετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Επιστροφών μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο τηλ.: 2103222024 ή στο fax 2103222025 ή να μας στείλετε με email τα ερωτήματά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ισχύουν οι Όροι Προϋποθέσεων Αγορών  για αγορές από το ESHOP της εταιρείας FOODOMAS M.I.K.E.