Το Bluapple™ τοποθετείται μαζί με τα φρούτα και τα λαχανικά ώστε να απορροφά το αιθυλένιο που παράγουν. Το αιθυλένιο είναι ένα αέριο που παράγουν τα φρούτα και τα λαχανικά για να ρυθμίζουν την ωρίμανσή τους. 

Στους χώρους αποθήκευσης των φρούτων και λαχανικών στο σπίτι μας όπως είναι το ψυγείο, η υψηλή συγκέντρωση αιθυλενίου προκαλεί επιτάχυνση της ωρίμανσής τους. Το αποτέλεσμα είναι να αυξάνεται η ποσότητα των φρουτολαχανικών που πετάμε.

Το αυθεντικό Bluapple™ απορροφά το αιθυλένιο που συγκεντρώνεται, με αποτέλεσμα να διατηρεί τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα έως 3 φορές περισσότερο!

Χρησιμοποιώντας το Bluapple™ στο σπίτι ή στο εστιατόριο, έχετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, φρούτα και λαχανικά που είναι:

 

ΦΡΕΣΚΑ dna chain ΘΡΕΠΤΙΚΑ dna chain ΓΕΥΣΤΙΚΑ

 

Το Bluapple™ είναι μία επένδυση που σας αποδίδει χρήματα από την πρώτη μέρα. Κάθε χρόνο η μέση Ευρωπαϊκή οικογένεια δαπανά έως 590 €σε τρόφιμα που καταλήγουν στους χώρους υγειονομικής ταφής.

Με το Bluapple™ κερδίζετε χρήματα μειώνοντας την ποσότητα των φρουτολαχανικών που σπαταλάτε και το κυριότερο, καταναλώνετε φρούτα και λαχανικά που είναι για μεγαλύτερο διάστημα φρέσκα, θρεπτικά και γευστικά.

 

bluapple how it works

 

Δείτε Bluapple™ αναλυτική περιγραφή