ΔΩΡΕΑΝ & ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ παραλαβή από το κατάστημα της εταιρείας, ανεξαρτήτου αξίας παραγγελίας.

Πλησίον σταθμού ΟΜΟΝΟΙΑ (200 μ.), Μετρό Αττικής, γραμμή 1 πράσινη & γραμμή 2 κόκκινη.

Διεύθυνση: Κλεισθένους 15 – 105 52 Κέντρο Αθήνας.

Ωράριο λειτουργίας: 08:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο σπίτι ή στο γραφείο.

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή παραγγελίας άνω των 85 euro εντός Ελλάδος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

Ελλάδα (Πόλεις)Αξία αποστολής Χρόνος Παράδοσης
- Έως 1 κιλό 4,00 € 1-3 εργάσιμες
- Κάθε επιπλέον 1 κιλό 1,00 €

 

Ελλάδα (Νησιωτική, Περιφέρεια)Αξία αποστολήςΧρόνος Παράδοσης
- Έως 1 κιλό 4,00 € 3-5 εργάσιμες
- Κάθε επιπλέον 1 κιλό 1,00 €

 

Ελλάδα (Δυσπρόσιτες περιοχές*)Αξία αποστολής Χρόνος Παράδοσης
- Έως 1 κιλό 9,50 € 5-7 εργάσιμες
- Κάθε επιπλέον 1 κιλό 1,00 €

* Άγονη γραμμή

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Για αποστολές προϊόντων εκτός Ελλάδος, θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη. Σε περίπτωση που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή εντός 48 ωρών από τη λήψη της παραγγελίας, τότε η παραγγελία ακυρώνεται άνευ ουδεμίας ευθύνης της εταιρείας.
Η εταιρεία FOODOMAS διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει από τις εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργάζεται, τη βέλτιστη επιλογή με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα σε σφραγισμένους ειδικούς φακέλους-πακέτα ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά τους.
Ο έλεγχος βάρους της αποστολής γίνεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και ενδέχεται να υπάρξει διαφοροποίηση της τελικής αξίας αποστολής. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον δεν προηγηθεί ενημέρωση του πελάτη από την εταιρεία ταχυμεταφορών, ο πελάτης δικαιούται να αρνηθεί την παραλαβή του προϊόντος.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί τη χρήση δικής του εταιρείας ταχυμεταφορών τότε θα πρέπει να ενημερώσει την εταιρεία είτε σημειώνοντας την εταιρεία που επιθυμεί στις παρατηρήσεις κατά τη διαδικασία παραγγελίας είτε στέλνοντας email εντός 12 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης αναλαμβάνει πλήρως τα έξοδα αποστολής και ασφάλειας του προϊόντος.

Η αποστολή παραγγελιών αξίας άνω των 85 euro, ανά ΑΦΜ ή ανά διεύθυνση παράδοσης, εκτελείται εφόσον έχει προηγηθεί η πλήρης και ολοσχερής εξόφλησή τους.

Η εταιρεία FOODOMAS αναλαμβάνει την έγκαιρη αποστολή όλων των παραγγελιών εντός 24 ωρών από τη λήψη τους και σύμφωνα με τους όρους & προϋποθέσεις αγορών. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που ενδέχεται να υπάρξουν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, όπως άσχημες καιρικές συνθήκες, απεργίες μεταφορικών μέσων ή αντίστοιχες αιτίες.